Grote wasjes, kleine wasjes is er!

Op het Spellenspektakel in Utrecht hebben eindelijk Grote wasjes, kleine wasjes kunnen lanceren. Dankzij de mensen van Uniek bordspel.nl zie zich de laatste dagen in het zweet hebben gewerkt om alles af te krijgen. En ze hebben er iets moois van gemaakt:

De doos meet 12×16,5×5,5 cm

Met het handwerkcertificaat van Uniek bordspel.nl

Spellenspektakel 2021

Op het Spellenspektakel hebben we het spel gedemonstreerd en verkocht. Door de kleine oplage zijn er nu nog maar een paar te koop maar bij voldoende belangstelling gaan we een tweede oplage laten maken.

Speelbordje met de verschillende soorten kaarten
De karakters
De kledingkaarten (100 in totaal)
De solo-modus

Veranderingen ten opzichte van Doing Laundry

Naast het feit dat het in het Nederlands is heb ik nog een aantal veranderingen doorgevoerd. Allereerst zijn er nu karakterkaarten waardoor het spel asymmetrischer wordt. Je speelt een karakter met eigenschappen die je manier van spelen kunnen beïnvloeden. Zo krijg je misschien extra punten voor jurk en sets met een jurk. Of je krijgt meer kaarten in je hand of een extra handwasfiche.

De bonusacties zijn nu nu onderverdeeld in 3 soorten en horen nu bij de expertversie. Je speelt de standaardversie zonder. En de soloversie is nu een campagne geworden die je speelt door alle karakters een keer te spelen en hun doel te behalen. Verder heb ik hier en daar wat kleine verbeteringen aangebracht, mede dankzij het testwerk van bordspelgroep Lunetten.

Wat zit er in de doos?

Je krijgt:

  • 100 kledingkaarten
  • 11 karakterkaarten
  • 9 solokaarten/scorekaarten
  • 12 markeerblokjes in 6 kleuren
  • 1 startspelerblokje
  • 12 handwasfiches
  • spelregels

Hoe te bestellen?

Grote wasjes, kleine wasjes kost € 25,00 exclusief verzendkosten. Je kunt het binnenkort bestellen op de website van Uniek bordspel.nl.

Daarnaast kun je het ook bij ons bestellen door een mailtje te sturen naar info@jeehaagames.nl.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *