Doing Laundry

Doing Laundry is our first game on Kickstarter but in fact our last developed game. We decided to go along with this one because, as a pure card game, it was the easiest to produce with the smallest budget.

Also, because it’s a fun, light hearted game it might be the right game in these troubled times. (It’s also the most hygienic game ever;).

Some excerpts from the Kickstarter page.

spelen_geluid

Comments

  • Ik hoop dat Doing Laundry & The Laundromat uiteindelijk van de grond komen. Sinds ik DL op Nox Spellenzolder heb gezien ben ik erg geinteresseerd geweest en flink gebaald dat het niet gelukt is. Hopelijk in de toekomst.

    • Hallo Jauke, ik heb net een nieuw bericht op de webpagina geplaatst over de Nederlandse uitgave die ik heb laten maken. Hij is te koop op het Spellenspektakel komend weekend maar als je er een wilt hebben kun je me ook mailen, dan reserveer ik er 1.

      Groet,
      Jelle

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *